Skip to main content

Webinars

Binnenkort staan er weer wat interessante Webinars op de planning. In deze blog ga ik jullie meenemen door de verschillende Webinars die eraan komen en geef ik jullie alvast wat informatie cadeau.

Webinar contributie inning

De eerste Webinar die bij ons op de planning staat gaat over het innen van contributie. Afgelopen najaar hebben wij onze nieuwe contributie service geïntroduceerd en een aantal Roadshows gegeven. Daarom willen wij deze module graag opnieuw onder de aandacht brengen. Vandaar dat wij een Webinar gaan geven over het klaarzetten van contributie. Wij gaan vertellen over de functionaliteiten binnen KNLTB Contributie en klikken door de module heen. Ook gaan we een rondje factureren. Het Webinar is bestemd voor penningmeesters (en ledenadministrateurs) die aan de slag gaan met de facturatie via KNLTB contributie. Je weet precies hoe jij aan de slag moet gaan met facturatie en contributie na deze Webinar.

Starten met KNLTB Contributie?

Als je alvast wilt starten met KNLTB Contributie vraag dan een Mollie account aan en koppel deze via KNLTB Connect. Log in bij KNLTB Club en ga naar Financiën → Instellingen. Daar staat bovenaan gelijk de knop ‘Mollie verbinden met KNLTB Contributie‘.

Kijk voor meer informatie en het inplannen van een overstap gesprek op: knltb.club/knltb-contributie.
Let op: Mollie heeft een aantal werkdagen nodig om een nieuw account aan te maken.

Webinar website-plus module

Hoe zien de nieuwe KNLTB.Club websites eruit? Wij zijn sinds kort een nieuw project ingestapt. Namelijk de nieuwe website-plus module. Je website beheren was nog nooit zo makkelijk. Sinds kort bieden wij de optie om je eigen gloednieuwe website te regelen. Aan deze website kan je een eigen draai geven en zelf een invulling maken. Dit in een veel diepere zin dan de huidige clubsite. Deze site geeft je meer vrijheid, is zeer gebruiksvriendelijk en je werkt op de voorkant van de website. Dit geeft jou de vrijheid om onderdelen aan te passen, meteen te checken en te zien.

In de Webinar die er aan komt nemen wij jou mee in het proces naar de nieuwe website. Dit doen we door middel van het volgende stappenplan.

Stap 1: 1-op-1 gesprek
Stap 2: Informatie aanleveren door club
Stap 3: Opleveren 1e versie website en gebruikersaccount CMS door KNLTB.Club / LISA
Stap 4: Club aan zet
Stap 5: Finetunen website
Stap 6: Proefmigratie en definitieve migratie

Meer lezen over het stappenplan klik hier.

Q&A over Meet & Play

Met Meet & Play maak je de sport niet alleen toegankelijker, maar zorg je er ook nog eens voor dat nieuwe potentiële leden ervaren hoe leuk het is om te spelen op jouw vereniging of bij jouw centrum. Wij hebben de afgelopen paar weken meerdere Webinars gegeven rondom het Meet & Play concept en willen nu een Q&A gaan geven. In deze webinar kan iedereen zijn of haar vragen stellen. Wij beantwoorden alle vragen met veel plezier. Dit om zo duidelijkheid te scheppen en jullie verder opweg te helpen.

Wanneer zijn de Webinars? Waar kan je je in inschrijven?

De Webinar over contributie inning: 29 maart 19:30.
Klik hier om je in te schrijven:

De Webinar over de website- plus module: 5 april 19:30.
Klik hier om je in te schrijven:

De Webinar over Meet & Play: 12 april 19:30.
Klik hier om je in te schrijven:

We hopen jullie te zien tijdens deze Webinars. Wij hebben er zin in. Jullie ook? Tot dan!